Trøffel Borchii/Bianchetto æg opskrift

Trøffel Borchii/Bianchetto æg opskrift

May 03, 2024Kostadin Pashev

Trøffel Borchii/Bianchetto æg opskrift

Ingredienser:

4 store æg

1-2 ounce frisk Borchii/Bianchetto trøffel, skåret i tynde skiver

2 spiseskefulde usaltet smør

Salt og friskkværnet sort peber, efter smag

Frisk purløg eller persille, finthakket (til pynt)

Friskrevet parmesanost (valgfrit, til servering)

Skiver af sprødt brød, til servering

Instruktioner:

Forberedelse:

Forbered trøflen: Rengør Borchii/Bianchetto trøflen ved forsigtigt at børste alt snavs af overfladen. Brug en trøffelskærer eller en meget skarp kniv til at skære trøflen i meget tynde skiver. Sæt dem til side.

Gør æggene klar: Pisk æggene i en skål, men pas på, at æggeblommerne ikke går i stykker. Det er bedst at piske hvert æg for sig, før du kommer det i skålen, så du er sikker på, at der ikke kommer skaller med i blandingen.

Tilbered æggene:

Opvarm en non-stick pande eller stegepande ved lav til middel varme. Tilsæt det usaltede smør, og lad det smelte ved at dreje panden rundt, så det dækker jævnt.

Når smørret er smeltet og begynder at boble let, hældes æggene forsigtigt på panden. Nøglen til cremede, nænsomt kogte æg er at holde varmen lav.

Krydr æggene let med salt og friskkværnet sort peber.

Tilføj trøflen:

Når æggene begynder at stivne i kanten, men stadig er lidt flydende på toppen, drysses halvdelen af de skiveskårne Borchii/Bianchetto trøfler jævnt over æggene.

Brug en spatel til forsigtigt at folde æggene over sig selv, og rør dem let, indtil de lige er stivnet, men stadig er bløde og cremede. Undgå overkogning; den resterende varme vil fortsætte med at tilberede æggene, selv efter at de er taget af varmen.

Server:

Tag straks æggene over på varme tallerkener for at stoppe tilberedningen.

Pynt æggene med de resterende trøffelskiver, friskhakket purløg eller persille og et drys friskrevet parmesanost, hvis det ønskes.

Nyd:

Server trøffelæggene fra Borchii/Bianchetto med skiver af sprødt brød for et komplet og mættende måltid. Brødet er perfekt til at absorbere de smagfulde æg og indfange hver eneste bid af trøffelaromaen.

Tips til succes:

Brug friske trøfler: Brug friske trøfler for at få den bedste smag. Deres aroma og smag er stærkest, når de er friskskårne.

Lav og langsom: Tilberedning af æg ved svag varme sikrer, at de forbliver møre og ikke bliver overkogte eller gummiagtige.

Server med det samme: Æg fortsætter med at koge ved den resterende varme, selv efter at de er taget af komfuret, så server dem med det samme for at nyde deres perfekte konsistens.

Nyd dine luksuriøse trøffel Borchii/Bianchetto æg, en ret, der kombinerer æggenes enkelhed med trøflernes ekstravagance og giver en ægte gourmetoplevelse.

More articles