Magnatum Kaviar - Magnatum

Magnatum Kaviar

2021-01-26 14:28:12 +0100Yavor Simeonov

Størene til alle Magnatum kaviar avles i en bjergsø i Bulgarien med meget rent og friskt vand, som kommer fra bjerget. Dette giver os kaviar af højeste kvalitet, med en klar og frisk smag.

 

1. Oscietra Classic

Oscietra Classic kaviar kommer fra den russiske stør, en ældgammel art som oprindeligt hører til i det Sorte Hav, det Kaspiske Hav og det Azovske Hav. Magnatums Oscietra Classic stammer fra en bjergsø i Bulgarien. Støren er en mellemstor fisk, som vejer 20-50 kg. Størens kaviar er poppende med en nøddeagtig smag. Farven kan variere fra mørkebrun til beige. Æggene er store med en størrelse på 2,9-3,2 millimeter. Det tager i gennemsnit mellem 7-13 år at få denne dyrbare kaviar. Mange betragter Oscietra kaviar som den mest raffinerede kaviar.

2. Oscietra Royal

Oscietra Royal kaviar kommer fra den russiske stør, en ældgammel art som oprindeligt hører til i det Sorte Hav, det Kaspiske Hav og det Azovske Hav. Magnatums Oscietra Royal stammer fra en bjergsø i Bulgarien. Støren er en mellemstor fisk, som vejer 20-50 kg. Størens kaviar er poppende med en nøddeagtig smag. Farven kan variere fra mørkegrøn til beige. Æggene er store med en størrelse på 3,0-3,4 millimeter. Det tager i gennemsnit mellem 7-13 år at få denne dyrbare kaviar. Mange betragter Oscietra kaviar som den mest raffinerede kaviar.

3. Baerii Royal

Baerii Royal kaviar kommer fra den sibirske stør. Støren er en mellemstor fisk, som vejer 8-40 kg. Fisken blev oprindeligt fundet i Sibiriens floder (Ob og Kolyma) samt Bajkalsøen. De bedste og største æg, som er over 3,0 millimeter, vælges til denne kaviar. Magnatums Baerii Royal stammer fra en bjergsø i Bulgarien. Med en alsidig og klar smag, passer Baerii kaviar godt sammen med kartofler, creme fraiche, brød eller i klassisk russisk tradition med blinis. Den kan også nydes rent, for fuldt at værdsætte dens kvaliteter.

4. Sterlet

Sterlet kaviar kommer fra sterlet støren (Acipenser ruthenus). Sterlet er en lille art, som sjældent når 16 kg. Den findes i det Sorte Hav, det Kaspiske Hav og det Azovske Hav. Fisken kan både leve i salt- og ferskvand. Magnatums Sterlet kaviar stammer fra en bjergsø i Bulgarien. Den har en delikat smag og en lyse- til mørkegrå farve. Denne kaviar kendetegnes ved dens små æg, som er 2,0-2,5 millimeter store. Sterlet støren er en svær fisk at avle, derfor tager det oftest mellem 5-10 år at få dens kaviar.

5. Beluga

Beluga kaviar kommer fra Beluga støren (Huso Huso). Fisken kan blive op til 8 meter lang og veje over 1,5 tons. Den blev oprindeligt fundet i det Sorte Hav, det Kaspiske Hav og det Azovske Hav. Den har også før været i Adriaterhavet, det Ioniske Hav og deres bifloder, inden den uddøde der. Magnatums Beluga kaviar stammer fra en bjergsø i Bulgarien. Beluga er den mest dyre kaviar pga. dens sjældenhed og høje kvalitet. Den kendetegnes ved de store æg, som er over 3,5 millimeter, den ovale form og farven, som varierer mellem perlefarvet til mørkegrå. Denne kaviar bør nydes rent, så man virkelig kan værdsætte dens kvaliteter.

More articles

Friske Trøfler
2021-01-26 15:18:15 +0100