Om os

Hvem er vi?
Vi er Magnatum, et veletableret navn inden for salg af friske trøfler, trøffelprodukter og caviar. Siden grundlæggelsen i 2017 er Magnatum blevet en af de bedste og mest betroede trøffel- og caviarleverandører i Danmark. Dette skyldes, at vi udelukkende tilbyder vore værdsatte kunder luksuriøse varer af den højeste kvalitet.
Med vores dedikation til topkvalitet er Magnatum vokset enormt siden vores beskedne begyndelse, hvor vi udelukkende solgte friske trøfler. I løbet af årene har vores elskede kunder belønnet vores dedikation til kvalitet og punktlighed med deres tro følge, hvilket har ladet os udvide vores sortiment af delikatesser. I dag er navnet Magnatum lige velkendt inden for caviar og trøfler.
Vi ved, at vores kunder kun forventer det bedste. Derfor er alle Magnatum-produkter af høj kvalitet og EU-certificeret som Deres garanti for sikkerhed og kvalitet.

Vores formål
Vi er førende inden for salg af friske trøfler, trøffelprodukter og caviar. Vi har hovedkvarter i København, men leverer også til Irland, Sverige, Norge og inden længe også til Tyskland.
Med mere end 5 års erfaring forstår vi om nogen udfordringerne ved at levere caviar og trøfler af den højeste kvalitet til vore kunder i uberørt tilstand. Vores nøje organiserede drift sikrer, at De kan få nem adgang til en af de sjældneste og mest eftertragtede kulinariske ingredienser.
Caviar er særdeles velegnet til at blive nydt i sin rene form. Derved får De også den fulde oplevelse af både smag og konsistens. Vores caviar og trøffelprodukter er dog lige så velegnede som et ekstra raffinement til gourmetretter.

Hvorfor er vores caviar unik?
Magnatum caviar skiller sig ud ved at være produceret under naturlige vilkår. Oftest bliver caviar produceret i kunstige opdræt i store fisketanke, hvilket særligt egner sig til helårshøst og masseproduktion. Med vores metode opdrættes fiskene derimod i et naturligt vandbassin med en konstant tilstrømning af naturligt ferskt smeltevand fra de omkringliggende bjerge. Således skabes et naturligt habitat for fiskene.
Eftersom denne metode mindsker udbyttet af fiskene og umuliggør sommerhøst er den uegnet til masseproduktion. Til gengæld giver den resten af året en caviar, som er mærkbart fyldigere i både smag og konsistens, og som er af langt højere kvalitet, på niveau med kun den bedste caviar fra det Kaspiske Hav.